Wie ben ik

Leuk dat je hier bent! Ik ben Loes, 34 jaar en woon samen met mijn man en kids in het gezellige Brabant. Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest als HR consulent, vond ik 2020 een mooi jaar om werk te gaan maken van mijn passie: schrijven!

Niet te stoppen
Van jongs af aan heb ik schriften - en later een laptop - vol verhalen, gedichten en quotes geschreven en getypt. Blijkbaar moest ik eerst de dertig passeren om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen. Maar nu het zover is ben ik... niet te stoppen!

Schrijf me suf
Ik schrijf me suf: bezig met een eerste roman en diverse artikelen voor verschillende mooie opdrachtgevers. Ook sta ik altijd open voor leuke nieuwe opdrachten!

Hoe ik ben: een kleine indruk
Enthousiast. Vrolijk. Rustig. Relativerend. Warhoofd. Toegankelijk. Ambitieus. Creatief. Soms te lief. Flexibel. Professioneel. Leergierig. Dromer. Doener. Slappe lach hebbend om niks. Heb altijd twee verschillende sokken aan. Ik strijk nooit. Vraag me soms af of ik opruim of rommel aan het verplaatsen ben. Er is altijd wel het een en ander over de datum te vinden in onze koelkast. Maar over het algemeen heb ik best een leuk leven.


 

thumbnail_image0 (1).jpg

"Either write something worth reading or do something worth writing"